Virksomheds portræt

Erhvervs fotografering

Når du skal fremstå professionelt på de sociale medier.  

Vi lever mere og mere via internettet. Det er svært at bibeholde den personlige relation. Jeres kunder kan via firmaets hjemmeside og på de sociale medier få en fornemmelse af hvem i er. Det er vigtigt at i sender det rigtige signal. Billeder er altid et stærkt signal at benytte. Dårlige billeder vil desværre også kunne sende et uprofessionelt signal.

Proffesionel erhvervsportræt.

Hos EcFoto har jeg i mere end 18 år specialiseret mig i kvindelige portrætter. En erfaring der kan bruges til at hjælpe dig med at få flotte og varierende billeder, som du kan benytte til at give et professionelt look.

Det er vigtigt at skabe et visuelt godt første indtryk. Der kan skabe vækst for din virksomhed.

Fotograferingen kan klares på flere måder, og det er egentlig mest op til dine behov og ønsker, hvordan vi sammen skal gøre det. Det væsentlige er, at vi kan tage billeder på en måde, hvor du føler dig godt tilpas. 

Når vi arbejder i studiet, er der fred og ro til at lave nogle stærke portrætter i en behagelig, uforstyrret atmosfære.

Inden din session holder vi et telefonmøde, her taler vi om det look du ønsker. hvilket tøj og accessoires du skal medbringe.  Du kan tilvælge stylist, så du ikke selv behøver at stresse derhjemme.

Du bliver trygt guidet igennem dagen. Er du en af dem som hader at stå foran et kamera, så tag det helt roligt. Det er op til mig at guide dig trygt igennem dagen.

Genkendelighed i virksomheden.

Bliv fotograferet i din virksomhed, for at skabe genkendelighed mellem arbejdspladsen og dine sociale medier, hjemmeside o.s.v.

Vis dine kunder hvor du arbejder, hvordan du arbejder, hvilke produkter du har, mulighederne er uendelige. Du skal bare lige kunne se dem. Det er der jeg kommer på banen og hjælper!

Business portrætter af ansatte.

Professionelle portrætfotos af virksomhedens ansatte er vigtig for firmaets look udadtil. Det vil automatisk fortælle om virksomhedes forhold til de ansatte, samt menneskelig gøre jer overfor jeres kunder. En personlig relation er vigtig, især når meget af førstehåndsindtrykket foregår via internettet.

I kan vælge at komme til mig i mit studio, eller jeg kan komme til jer. Det er hvad der vil passe jer bedst.

Jeg vil anbefale mindst 2 forskellig billeder af jeres ansatte. Et formelt billede og et mere afslappet billede. Det formelle billede bruges oftest til hjemmeside og f.eks.. visitkort imens det uformelle billede oftest bruges til sociale medier. 

Følg mig på Instagram

Hvis man venter for længe med at tage det næste skridt, risikerer man at leve resten af livet på ét ben.

Ukendt

Sct Olafs vej 1 - 9800 Hjørring - fotograf@ecfoto.dk - Tlf: +45 24 42 42 51