Professionel portrætfotograf Eva Jensen

Min passion er kvinder!

– At hjælpe kvinder til at se deres skønhed og styrke, og skabe billeder de er stolte af.

Jeg mener at alle fortjener at føle sig Stærke, smukke og selvsikre!

Jeg ønsker at hjælpe kvinder med at skabe smukke fotografier, der viser den bedste side af dem. Jeg vil skabe unikke billeder, der viser den bedste version af dig, kunst som vil blive beundret i generationer.

Jeg er passioneret “Poser”. Det vil sige at jeg går rigtig meget op i hvordan jeg posere mine klienter på den mest flatterende måde. Der er stor forskel på hvordan en krop ser bedst ud på billeder, og vi er alle forskellige.

Mit mål i livet er at vise kvinder hvor fantastiske de er. At vi skal føle os stærke, smukke og selvsikre.

Vi fortjener alle lidt selvforkælelse, og hvis man så ender med at komme hjem til familien med fornyet energi og selvtillid. Så er det jo til alles bedste:)

MIG OG MIN FAMILIE.

Jeg er gift med Henrik siden 2005. Han har altid støttet mig i mit arbejde med EcFoto og bakket mig op i alle mine mærkelige projekter og vilde ideer.
Sammen har vi 2 dejlige piger Laura og Molly. som nu har nået en alder hvor jeg kan sparre med dem, når jeg får nye ideer.
Mine projekter og ideer går næsten altid ud på noget som har med EcFoto at gøre. Det er nye baggrunde, som jeg pludselig selv vil male. Rekvisitter som skal restaureres. Nye kampanger, så som: Mig og min mor, Art billeder, Bog projekt og mange flere. nogen bliver til noget og nogen bliver bare ved drømmen. At have drømme og ikke nok timer i døgnet kan være en forbandelse…
Vi bor i en gammel købmandsbutik i Hjørring. Huset er i 5 niveauer og da vi flyttede ind var der 20 rum. Det har dog ændret sig en del i de 17 år vi har boet der.
Stueetagen er min arbejdsplads. Der har jeg mit studie, som jeg elsker næsten lige så højt som min familie. Det føles lidt som en frirum for mig at komme ind i, selv om det er min arbejdsplads.
Jeg startede som selvstændig fotograf i 2004. Og siden da har jeg prøvet rigtig mange grene af fotografering. Familie fotografering, babyfotografering, portrætfotografering, udendørs fotografering, ejendomsfotografering, bryllupsfotografering, kærestefotografering, artfotografering, erhvervsfotografering, boudoirfotografering, Trash my dress fotografering og mange flere. Jeg har fået lov til at fotografere tusindvis af mennesker med hver deres historie, fantastiske, sjove, kærlige men også triste. Jeg har grinet og grædt sammen med mine kunder, og jeg er taknemmelig for at i har delt de øjeblikke med mig.

Tusind tak til jer!

Følg mig på Instagram

Hvis man venter for længe med at tage det næste skridt, risikerer man at leve resten af livet på ét ben.

Ukendt

Sct Olafs vej 1 - 9800 Hjørring - fotograf@ecfoto.dk - Tlf: +45 24 42 42 51