Slide background


Rådhus fotografering.
Selv om man betegner et rådhus bryllup, som en mere nede på jorden begivenhed, end et kirke bryllup. Så er det stadigvæk en rigtig stor og følelsesladet dag i sit liv.
Som fortjener at blive foreviget. Få lavet en fotosession af jer selv på den store dag.

Brudeserien. De smukke, sjove eller anderledes billeder af brudeparret. Der er selvfølgelig mulighed for at få sine børn eller nærmeste familie med på nogle af billederne. Serien indeholder fotografering ved Rådhuset samt anden location. varighed ca. 1 time.

Reportagefotografering. Smil, tårer, kram og store forventninger, vil blive foreviget. Jeg vil stå diskret på sidelinjen og fange alle de fantastiske øjeblikke. Fotograferingen begynder kort før vielsen, og fortsætte under vielsen samt lige efter. Fotografering er inkl. de bedste billeder på cd i 10×15. Klar til print.

Brudeserien.     699 kr.
Brudeserien inkl. reportage.     1495 kr.
(Inkl. udetillæg i Hjørring)
Prisen gælder for hverdage og lørdag indtil kl 12.00

Jeg redigere imellem 20-30 billeder, som hver især vil blive kælet for….
Når billederne er færdig redigeret, vil i blive inviteret ind i mit atelier til udvælgelse, eller få muligheden for at sidde derhjemme
og vælge ud selv. Prisen er for selve fotograferingen, og inkludere ikke billeder. Se priser på div. størrelse billeder under genbestilling.

Digitalt tilbud
1. times fotografering af brudeserien inkl. 10 stk filer i høj opløsning.
Pris. 2500 kr

• Skal fotooptagelsen foregå on location (f.eks. i naturen eller hjemme hos dig), koster det 300 kroner ekstra, inkl. kørsel op til 50 km.

• Kørslen beregnes tur/retur. De første 50 km er iberegnet i fotograferingen. Prisen er 4 kroner pr km.

• Tillæg for søn og helligdage: 400 kroner.

• Ønsker du billederne tilsendt med posten, gøres dette mod et tillæg på 75 kroner.

 

 

Hvis du tror, dit ægteskab bliver perfekt, så befinder du dig sandsynligvis stadig til din bryllupsfest.”(Martha Bolton)